Ruokaa kotiisi

050-9135075

 
Toimitus ruokana
Tilaukset Sunnuntaina klo 12.00 mennessä
Ateria kokonaisuutena mitoitettuna neljälle hengelle!


KOTIRUOKA LOUNAS: Olemme lomalla


TIISTAI:


TORSTAI:Toimitetaan klo 9.00 alkaen
                              

whatsup tai soitot tai sms 0509135075
Tilaukset ja kysymykset

jani@janinkeittio.fi

jani@jkcatering.fi

tai

p.0509135075

Myös what´s up

Alueita joihin jo kuljetamme:

- Muurame

- Sääksvuori

- Keltinmäki

- Keskusta

- Jyskä

- Haukkala

- Mannila

- Kirri

- Heikkilä

- Ritoniemi

- Kangasvuori

- Sulku
Tunnelmallisia juhlia ja toimivia kokouksia

Juhlatalo Humina Lievestuoreen keskustassa tarjoaa tunnelmalliset ja toimivat tilat häihin, syntymäpäiville, valmistujaisiin ja muihin juhliin sekä kokouksiin ja yritystilaisuuksiin vaivattomasti myös kokonaispalveluna.

Juhlatalon tilat soveltuvat niin suuriin kuin pieniin tilaisuuksiin. Yläkerran juhlatilassa on istumapaikat 75 henkilölle, kellarin tunnelmassa voi istua iltaa tai kokousta jyhkeiden pöytien ääressä 20 hengen porukalla. Kesällä lisätilaa tuo tilaisuuden laajentaminen terassille tai viereiseen puistikkoon. Lämminhenkinen sisustus, paksut kiviseinät sekä juhlatalon viereinen vehreä puistikko ja vanha rautatieasema-rakennus luovat rakennukselle oman erityisen tunnelmansa.

Tilaisuuksiin on mahdollista tuoda myös omat juomat.

Juhlatalo Huminan historiaa

Juhlatalona nykyisin tunnettu kivitalo rakennettiin v. 1935. Kuulopuheiden mukaan talossa on majaillut sotaväkeä, joidenkin muistojen mukaan siellä oli sota-ajan komentokeskus, toisten puheiden mukaan Lotat hoitivat siellä rintamalla loukkaantuneita.

Joka tapauksessa rakennuksessa on toiminut kylän ainoa putka. Sellinovet rakennuksen kellarissa ovat yhä paikallaan ja seiniltä löytyy kaiverruksia todistamassa pidätettyjen siellä viettämästä ajasta. Sotien jälkeen rakennus toimi matkustajakotina ja sittemmin hotellina. Onpa talossa ollut pankki ja lihakauppakin. Paikkakuntalaiset muistavat parhaiten rakennuksessa pitkään toimineen Hotelli Huminan, sen viihdyttävät illanvietot ja hyvän ruoan.

Historialähde: Laukaa-Konnevesi lehti, maaliskuu 2011

Lisätietoja:
Juhlatalo Humina on avoinna tilauksesta.

Varustelu ja lisäpalvelut

  • Yläkerran juhlatila: 75 henkilöä
  • Kellarin kokoustila: 20 henkilöä
  • Äänentoisto
  • Videotykki
  • Karaokelaitteet


Mitä laitetaan?

Meiltä onnistuu niin hienot usean ruokalajin illaliset kuin kevyempi seisovapöytä tai notkuva herkkupöytä. Saa meiltä vaikka kokonaisen palvatun siankin jos niin haluat.

Meiltä saat myös ammattitaitoisen baarihenkilön hoitamaan baaria illan tarjoiluista Sinun juomillasi. Meille saat tuoda omat juomat juhliisi.

Haluatko järjestää viini tai olut pruuvin? Sekään ei ole ongelma. Kyselemme puolestasi pienpanimot tai edustajat, suunnittelemme heidän tuotteille sopivan menun ja loppu onkin vain makujen harmoniaa.

Tuntuuko että ollaan kaukana?? Bussi kuljetukset lähiseudulle järjestettävissä.

Kysy rohkeasti tarjousta oli tarpeesi pieni tai suuri niin me palvelemme.


Täällähän se Humina on


Juhlatalo Humina

Huminankuja 2, 41400 Lievestuore

+358509135075

jani@janinkeittio.fi