Viikonvinkit

Blogi

On se hienoa kun pakkanen paukkuu ja vaakakin notkuu alla. Onkohan uudenvuoden lupauksia tehty ja millalailla? itse ainaisena laihduttajana yritän syödä säännöllisesti kun tässä kiireessä itseltä se meinaakin unohtua. Vaikkakin syömisestä tietää ja paljon niin tuo ressi hormooni taitaa saada itseni pauloihin joka viikko ellei joka päiväkin. Nopeita...

Vuosi 2021

06.01.2021

Oijoi, kun kuuli lapsen suusta ettei koronaa enää olisikaan kun vuosi vaihtui. Ei se tainnut papattejen mukana räjähtää. Eletään siivosti ja otetaan muut ihmiset huomioon vaikka kasvomaski ahdistaakin. Pestään käsiä ja käytetään käsidesiä vain ulkoisesti.

Olipa taas hieno tapahtuma nuo rallit. Itse ei paljoa kerinnyt katsoa kun huseerasi ruuan parissa. Kiitoksia taas asiakkaille, oli ilo tehdä ruokaa runsaslukuisalle asiakaskunnalle.

2019 viikko 18

28.04.2019

Janin Keittiö viettää vappua läheisten seurassa, emme pidä vappulounasta 1.5.2019 kummassakaan paikassa.

Huh kun aika rientää ja säät kylmenee. Nyt kun mennään kohti vuoden loppua kovalla vauhdilla niin aletaanpas keräämään talven pimeyteen virtaa. Me Lisäsimme meidän salaattipöytään nin paljon hyviä vitamiineja että kannattaa tulla syömään jo pelkkää salaattiakin. On raasteita, lihaa tai kalaa ja kasvisproteiiniakin löytyy pavuista.

Maanantain ruuat ovat maukkaita paluuta arkeen ruokia. Lihaperunalaatikko tehdään nauta sika jauhelihasta ja on muuten hyvvää.Kasviskiusaus onkin aina yllätävä, on parsaa, porkkanaa, bataatia ja linssejä. Pinaattikeittoa ei varmaan esittelyä kaipaa tarjoillaan tietenkin munan kanssa. Salaatti pöydän kummajaiseksi tehdään selleri salaattia joka...

Viikko kaksi

07.01.2018

Nyt kun kaikki juhlat juhlittu ja joulukuukin meni jos jonkinlaisissa kissan ristijäisissä. Niin onkin hyvä aika hiukan keventää.